Μυστικός δείπνος για Μπακογιάννη και Βενιζέλο 

 Μυστικός δείπνος για Μπακογιάννη και Βενιζέλο 

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» γευµάτισαν το µεσηµέρι της Πέµπτης δύο πρώην υπουργοί που διαχρονικά διατηρούν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα συµβαίνοντα στην πολιτική σκηνή σύμφωνα με το ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Βενιζέλο, που, πέραν της όποιας θεσµικής επικοινωνίας έχουν, διατηρούν και ένα εξαιρετικό επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. 

Με δεδοµένο ότι µιλάµε για δύο πολύ έµπειρα πολιτικά πρόσωπα, είναι λογικό να προκαλεί ενδιαφέρον το timing που επέλεξαν να γευµατίσουν στο Roof Garden του δηµοφιλούς ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγµατος.

Βλέπετε, τόσο η Ντόρα όσο και ο Βενιζέλος έχουν εκφραστεί δηµοσίως σε σχέση µε το πώς θα πρέπει να κινηθούν οι πολιτικές δυνάµεις µετά τις δεύτερες εκλογές. Και, παρά το γεγονός ότι δεν ταυτίζονται σε καµία περίπτωση οι απόψεις τους, αυτό δεν τους εµποδίζει να συνοµιλούν.

Άλλωστε, ο παλιός Μητσοτάκης ήταν θιασώτης της λογικής ότι ποτέ δεν θα πρέπει να «κόβεις γέφυρες επικοινωνίας» ακόµα και µε τον µεγαλύτερο πολιτικό σου αντίπαλο. Εν προκειµένω και µε δεδοµένο ότι οι δύο έχουν µια εµπειρία, η αναγκαιότητα της επικοινωνίας είναι µεγαλύτερη.

Σχετικά Άρθρα