ΚΝΕ: Οι νέοι “κριντζάρουν” όταν βλέπουν την αποτυχημένη προσπάθεια των κυβερνήσεων να το παίξουν “ο θείος που κάθεται με τη νεολαία”

 ΚΝΕ:  Οι νέοι “κριντζάρουν” όταν βλέπουν την αποτυχημένη προσπάθεια των κυβερνήσεων να το παίξουν  “ο θείος που κάθεται με τη νεολαία”

«Αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος να μάθουν «αδιαμεσολάβητα» τι σκέφτεται και τι λέει η νεολαία, ας ακούσουν τα αιτήματά της, χωρίς να τα ερμηνεύουν κατά το δοκούν και να τα διαστρεβλώνουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Mega, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους νέους.

«Γιατί, οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι που βγήκαν στον δρόμο, με αφορμή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, στα πανό τους έγραφαν: «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!», βάζοντας στο στόχαστρο την πολιτική της απελευθέρωσης και εμπορευματοποίησης, που υλοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, το ίδιο το σάπιο σύστημα που «κοστολογεί» την ανθρώπινη ζωή», συνεχίζει η ΚΝΕ και προσθέτει: «Η σχέση των νέων, λοιπόν, με την πολιτική δεν είναι παθητική. Απέδειξαν ότι δεν είναι θεατές, να πατάνε απλώς like σε ό,τι ανεβάζουν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας στο TikTok. Γι’ αυτό και «κριντζάρουν» όταν βλέπουν την αποτυχημένη προσπάθεια των κυβερνήσεων να το παίξουν «ο θείος που κάθεται με τη νεολαία»…»

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης η ΚΝΕ αναφέρει: «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα, να ακούμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των νέων, γιατί είμαστε «ένα» με τη νέα γενιά, γιατί αγωνιζόμαστε από κοινού, με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον λαό στις εξελίξεις, να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, να παρέμβει δυναμικά, φέρνοντας τα πάνω-κάτω.

Γι’ αυτό, το πραγματικό δίλημμα που θα αποτυπωθεί στις κάλπες στις 21 Μαΐου, αλλά και στον δρόμο είναι: Να είναι τα κόμματα που θέλουν να σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση όσο πιο κάτω, όσο πιο αδύναμα γίνεται και να γίνει πιο δυνατός ο λαός και το κίνημά του, με πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ! Άλλωστε, η δική τους «σταθερότητα» είναι η δική μας ανασφάλεια, η σιγουριά τους, η αβεβαιότητά μας. Ας κάνουμε αυτό που φοβούνται! Τώρα ΚΚΕ.

Υ.Γ. Μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές στη χώρα μας και τις διαρροές απόρρητων εγγράφων των ΗΠΑ για τις παρακολουθήσεις «συμμάχων», ευτυχώς μάθαμε από τον πρωθυπουργό ότι απαγόρεψε στο υπουργικό συμβούλιο να έχει TikTok για να προστατευθεί από τους Κινέζους…»

Σχετικά Άρθρα