Ανδρουλάκης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα πάντα μόνο για την θέση της εξουσίας

 Ανδρουλάκης: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα πάντα μόνο για την θέση της εξουσίας

Μιλώντας στη θεματική εκδήλωση «Ανθεκτική Οικονομία – Δίκαιη Κοινωνία – Ισχυρή Ελλάδα» στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης έβαλε το δικό του δίλημμα για τις εκλογές, ενώ εξαπέλυσε επίθεση τόσο στη ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Κάνουν τα πάντα μόνο για τη θέση της εξουσίας” είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Ανδρουλάκης, και συνέχισε “ο ένας υποσχόταν θεσμούς, ο άλλος κοινωνική δικαιοσύνη. Ζούμε τεράστιες ανισότητες, μπαίνουμε στο στόχαστρο της ΕΕ για θέματα δημοκρατίας. Δεν αξίζει αυτό στον ελληνικό λαό. Υπάρχει άλλος δρόμος, ένας δρόμος αξιοπρέπειες.

Κι αυτό είναι που επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ, να ανοίξουμε έναν νέο δρόμο προοπτικής, ανάπτυξης, νέων θέσεων εργασίας που θα κάνει τα παιδιά μας να μείνουν στη χώρα και να φτιάξουν την Ελλάδα του μέλλοντος”.

Για ακόμη μια φορά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν οι πολίτες θέλουν “ένα κράτος – λάφυρο γι’ αυτούς που έχουν την εξουσία ή ένα κράτος εγγυητή του δημοσίου συμφέροντος”.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την προέλευση των φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος στη συγκέντρωση, κάτι που -όπως ανέφερε- δείχνει πως το κίνημα ριζώνει και πάλι στην καρδιά της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, αύριο ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί το Λασίθι και συγκεκριμένα τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.

Σχετικά Άρθρα