Σε κατάσταση σοκ η σταθμάρχης των Νέων Πόρων – “Ο Θεός με φώτισε”

 Σε κατάσταση σοκ η σταθμάρχης των Νέων Πόρων – “Ο Θεός με φώτισε”

Μια τυχαία απόφαση που πήρε το μοιραίο βράδυ η σταθμάρχης των Νέων Πόρων κατάφερε να αποτρέψει μια μεγαλύτερη τραγωδία στα Τέμπη με πολλούς περισσότερους νεκρούς.

Η Ελένη, η σταθμάρχης των Νέων Πόρων απέτρεψε την σύγκρουση του Intercity με τον Προαστιακό, στον οποίο επέβαιναν σχεδόν 60 επιβάτες.

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές και παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά από την φονική σύγκρουση των τρένων που έστειλε στον θάνατο τουλάχιστον 57 ανθρώπους, εκ των οποίων πολλοί φοιτητές και νέα παιδιά.

«Νιώθει να πνίγεται κάποιες στιγμές. Προσπαθεί όμως όλο αυτό το πράγμα να το ξεπεράσει, γιατί έχει ένα μωρό παιδί, έξι μηνών, και δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο την κατάσταση που υπάρχει μέσα στο σπίτι της. Προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ και να μην φέρνει στο μυαλό της αυτά τα εφιαλτικά λεπτά που βίωσε» δήλωσε για τη νεαρή σταθμάρχη, άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον.

«Βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου άγχους και πρέπει να διαχειριστεί την οικογένειά της, για να μη μεταφέρει το βαρύ κλίμα στο σπίτι της καθώς είναι μητέρα βρέφους. Ακόμη δεν την έχουν καλέσει να καταθέσει» πρόσθεσε μιλώντας στο Mega.

Η γυναίκα που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το παιδί της μονολογεί διαρκώς: «είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό». 

Σημειώνεται ότι η ίδια βρίσκεται σε αυτή τη θέση μόλις τρεις μήνες και δεν είχε εμπειρία. 

Σχετικά Άρθρα