Σάλος με Βέρτη και Πάολα: Άνοιξαν τα μπουζούκια ενώ η χώρα πενθεί -Τι απαντούν

 Σάλος με Βέρτη και Πάολα: Άνοιξαν τα μπουζούκια ενώ η χώρα πενθεί -Τι απαντούν

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, και το πανελλήνιο παραμένει συγκλονισμένο από τον τραγικό απολογισμό των 57 νεκρών και των δεκάδων τραυματιών. Eξ ου και οι αντιδράσεις για τη λειτουργία των μπουζουκιών.

Την περασμένη εβδομάδα κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα ενώ οι μουσικές μουσικές εκπομπές και κάποια τηλεοπτικά προγράμματα ψυχαγωγικού περιεχομένου δεν προβλήθηκαν. Επίσης, τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά έμειναν κλειστά.

Ωστόσο, υπήρξαν μερικές εξαιρέσεις. Για παράδειγμα το νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ (Βέρτης), το Fever (Πάολα) και το Ωμέγα stage (Τσαλίκης) λειτούργησαν κανονικά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ και το Fever λειτούργησε, με την Πάολα να εμφανίζεται στη σκηνή.

Παρά το γεγονός ότι το Fever άνοιξε τις πόρτες του, ο Γιάννης Πλούταρχος διαχώρισε τη θέση του και αρνήθηκε να ανέβει στη πίστα το βράδυ του Σαββάτου, λέγοντας: «Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δε θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα».

Το μήνυμα του Γιάννη Πλούταρχου:

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που αντέδρασαν ήταν και η Καίτη Γαρμπή, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Η απώλεια είναι ασύλληπτη και δεν νοείται χώρος από κάθε τέχνη να μην ανέλαβε το καθήκον να συμβάλει στο μεγάλο εθνικό μας πένθος. Η ενσυνείδηση είναι καλλιτεχνικό χαρακτηριστικό και η ώρα απαιτούσε και αυτό το ΣΚ από όλους μας σιωπή και σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους».

Τι απαντούν Βέρτης, Πάολα και Τσαλίκης

Η Πάολα και ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσαν την απάντηση από την πίστα των νυχτερινών κέντρων όπου εμφανίζονται αναφορικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για τη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης λίγα μόλις 24ωρα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα έρχονταν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το Νοσοκομείο της Λάρισας», δήλωσε η Πάολα από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fever.

Από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να τοποθετηθεί από τη σκηνή του Omega Stage, όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Γιαννιά.

«Για να περάσουμε καλά μέχρι το πρωί, θέλω να σας πω δυο πολύ σύντομα και αληθινά λόγια, χωρίς να πέσουμε, εκ μέρους και του Γιώργου, γιατί το συζητήσαμε. Όλοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα, τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Όταν ήμουν στο Ρομέο έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι’ αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε, θα θεραπευτούμε μέσα από τη μουσική. Καλή διασκέδαση» πρόσθεσε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του.

Και ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή του μαγαζιού όπου τραγουδά. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό στο Ιnstagram, ανακοίνωσε πως μαζί με την επιχείρηση και όλους τους υπαλλήλους αποφάσισαν να διατεθούν τα έσοδα στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών. Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων, που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δε μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Βέρτης. Ο τραγουδιστής θέλησε να πει μερικά λόγια και από την πίστα.

«Ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε, είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δεν γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε, επειδή ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να το πούμε, γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες, αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή κατά την εμφάνισή του στην πίστα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σχετικά Άρθρα