Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκλονίζει η σύντροφός του – “Ούτε οι γιατροί ξέρουν…”

 Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκλονίζει η σύντροφός του – “Ούτε οι γιατροί ξέρουν…”

Στην εντατική, σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο αγαπημένος παρουσιαστής εισήχθη στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου χθες, Πέμπτη, έπειτα από έντονη δύσπνοια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Το πρωί της Παρασκευής, η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» και μετάφερε τα τελευταία νέα γύρω από την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε κανένα 2ωρο θα ξέρουμε περισσότερα, αλλά είναι αισιόδοξοι τουλάχιστον. Δυο τρεις μέρες ήταν σαν να έχει μία ίωση, χθες το πρωί επιδεινώθηκε η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, πήγαμε στο νοσοκομείο, τον έβαλαν στην εντατική να δουν από πού προήλθε το μικρόβιο» είπε η κυρία Μαστραγγελή.

«Δεν ξέρουν και οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί. Αισιόδοξοι είναι και βλέπουμε» ανέφερε.

Από την πλευρά της, στην έναρξη της εκπομπής της σήμερα η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου είπε πως «ο Ανδρέας χρειάζεται τις προσευχές όλων μας».

«Περνάει δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του» είπε, ενώ ολοκληρώνοντας την εκπομπή της Παρασκευής ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί κοντά τους στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σχετικά Άρθρα