Νικολάου: Κατά παραγγελία ΣΥΡΙΖΑ – Βαξεβάνη το πόρισμα του ΣΔΟΕ – Με κυνηγάνε λόγω… Κουφοντίνα (vid)

 Νικολάου: Κατά παραγγελία ΣΥΡΙΖΑ – Βαξεβάνη το πόρισμα του ΣΔΟΕ  – Με κυνηγάνε λόγω… Κουφοντίνα (vid)

Η Σοφία Νικολάου μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ μπορεί να εκδόθηκε κατά παραγγελία Πολάκη – Βαξεβάνη που αποκάλυψε το θέμα.

Η Σοφία Νικολάου, για την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοιχτή την υποψηφιότητά της στη ΝΔ, επιστράτευσε θεωρίες συνωμοσίας καθώς όπως υποστήριξε άρχισε να δέχεται επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μετέφερε από τις φυλακές τον Δημήτρη Κουφοντίνα και έσπασε συστήματα εντός του σωφρονιστικού συστήματος.

Η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής που σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ φέρεται να έχει ζημιώσει με δύο εκατομμύρια ευρώ το δημόσιο μέσα από απευθείας αναθέσεις, υποστήριξε ότι δεν έχει δει κανένα πόρισμα παρά μόνο το έχει δει ο Κώστας Βαξεβάνης, συμπληρώνοντας «αν αυτό δεν είναι παραγγελία που έχει δώσει ο Πολάκης».

Η Σοφία Νικολάου ανέφερε ότι θα κάνει μηνύσεις ακόμα και κατά των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που υπέγραψαν το πόρισμα, τόσο για τη διαρροή του όσο και για το περιεχόμενό του και στη συνέχεια το τερμάτισε λέγοντας: « Ο κ. Πολάκης ενοχλείται από μένα επειδή έκανα συγκεκριμένη δουλειά στη φυλακές. Ταλαιπώρησα ανθρωπους που ήταν δικοί τους όπως είναι αναρχικοί και ο Κουφοντίνας».

Σχετικά Άρθρα