Γρίφος Οικονόμου για Καραμανλή: Υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων – Παπαθανάσης εντός, Σπυράκη, Νικολάου, Χειμάρας εκτός

 Γρίφος Οικονόμου για Καραμανλή: Υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων – Παπαθανάσης εντός, Σπυράκη, Νικολάου, Χειμάρας εκτός

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι για τις περιπτώσεις της Μαρίας Σπυράκη, της Σοφίας Νικολάου και του Θέμη Χειμάρα το θέμα έχει κλείσει, αλλά για τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή ζήτησε απ’ όλους «λίγη υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων».

Παράλληλα είπε ότι ο Νίκος Παπαθανάσης θα είναι εντός ψηφοδελτίων.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του κ. Καππάτου ουσιαστικά τον κάλυψε, παραπέμποντας στην προηγούμενη δήλωση του βουλευτή.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι μιλά μεταφορικά, παραπέμποντας σε κάποιο λεξικό, προφανώς και δεν αναφέρεται στην ποιότητα, τον χαρακτήρα και τις δεξιότητες που έχουν αυτοί οι άνθρωποι με μια συγκεκριμένη ιδεολογία», προσέθεσε μιλώντας για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακόμα, ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την υπόθεση του Γ. Ραγκούση υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν «σοβαρά ερωτήματα που θα πρέπει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα για την υπόθεση. Δεν είναι συνηθισμένο να παίρνει κάποιος δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και να φτιάχνει σπίτι με πισίνα. Είναι κάπως περίεργο», επισήμανε.

Τέλος, ερωτηθείς για την υπόθεση των Πακιστανών τρομοκρατών, έκανε λόγο για μια «πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση και μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ».

Σχετικά Άρθρα