Στο χειρουργείο η Ντόρα Κουτροκόη

 Στο χειρουργείο η Ντόρα Κουτροκόη

Η γνωστή δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές και επικοινώνησε το γεγονός στο προφίλ της στο Facebook με μια ανάρτηση και μια φωτογραφία της.

Αποκάλυψε το πρόβλημα στην υγεία της που την ταλαιπωρούσε και της προκαλούσε μια ιδιαίτερη βραχνάδα στη φωνή, η οποία πλέον έχει αποκατασταθεί. Η Ντόρα Κουτροκόη μετά από την συγκεκριμένη επέμβαση θα ακολουθήσει ένα δεκαήμερο αφωνίας, σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών της. Η απόφασή της είχε να κάνει και με τις απαιτήσεις της δουλειάς της, αφού στη νέα της θέση στο κανάλι Action24 θα ακολουθήσει ένα δύσκολο πρόγραμμα λόγω των επερχόμενων εκλογών.

Η Ντόρα Κουτροκόη συγκεκριμένα έγραψε στη δημοσίευσή της:

«Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη. Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε! Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση γιατί οι γιατροί μου, Νίκος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!! Τα λέμε λοιπόν…τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!! Φιλούρες!!!», ενημερώνοντας τους διαδυκτυακούς της φίλους.

Ακολουθούσε και μια φωτογραφία της από το δωμάτιο του νοσοκομείου στην οποία φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένη μετά από το χειρουργείο της και είναι ακόμη με την πεταλούδα στο χέρι.

Δείτε τη δημοσίευση:

Σχετικά Άρθρα