Κουτροκόη: Δεν μου ευχήθηκαν ο Παυλόπουλος με τον Οικονόμου, αλλά δεν θέλω να μιλάω γι΄ αυτό

 Κουτροκόη: Δεν μου ευχήθηκαν ο Παυλόπουλος με τον Οικονόμου, αλλά δεν θέλω να μιλάω γι΄ αυτό

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Action24. Τη γνωστή δημοσιογράφο εντόπισαν οι κάμερες έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού και τη ρώτησαν για το καινούργιο της ξεκίνημα.

«Άγχος είχα. Πάντα είναι δύσκολη η πρώτη φορά αλλά ήταν όλα όπως τα περίμενα. Ακόμη θέλει τον χρόνο της η υγεία μου για να αποκατασταθεί αλλά εντάξει», ανέφερε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη.

Σε ερώτηση για το εάν της ευχήθηκαν ή όχι οι πρώην συνεργάτες της (Οικονόμου-Παυλόπουλος) για τη νέα της εκπομπή, η δημοσιογράφος απαντά: «Δεν μου ευχήθηκαν αλλά φαντάζομαι θα θέλουν να έχω επιτυχία. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό, παιδιά. Θέλω να μιλήσω για τη δική μου εκπομπή».

«Είναι μία καθημερινή, γρήγορη εκπομπή με όλες τις ειδήσεις της ημέρας από το πρωί», περιγράφει η Ντόρα Κουτροκόη για τις «Εξελίξεις» του Action24.

«Με τον Γιώργο Παπαδάκη έχω συνεργαστεί τέλεια όσο ήμουν εκεί και χαίρομαι που βλέπω ότι συνεργάζονται υπέροχα με τη Μαρία», σχολιάζει η δημοσιογράφος για το δίδυμο Παπαδάκη-Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1.

Σχετικά Άρθρα