Ντόρα Κουτροκόη: “Μου έφτασε ότι χαιρέτισα τα κορίτσια στο μακιγιάζ…”

 Ντόρα Κουτροκόη: “Μου έφτασε ότι χαιρέτισα τα κορίτσια στο μακιγιάζ…”

Την υπογραφή της απόλυσής της από τον ΣΚΑΪ υπέγραψε νωρίτερα την Παρασκευή η Ντόρα Κουτροκόη..

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε «στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο και σχολίσε πως «όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

Η ίδια είπε, δε, ότι δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά την απόλυσή της και το μόνο που της είπαν είναι ότι «κάτι θα βρεθεί». Παράλληλα σημείωσε ότι «εκ του αποτελέσματος δεν θα έκανα τις ίδιες κινήσεις» και ότι «την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ντόρα Κουτροκόη ποιους χαιρέτισε από τον ΣΚΑΪ εκείνη απάντησε ότι «δεν ανέβηκα στον πρώτο όροφο, πήγα μόνο στο γραφείο προσωπικού, δεν έχω να χαιρετίσω κάποιον, πήγα μόνο στο μακιγιάζ , στη στυλίστριά μου και αυτά μου έφτασαν».

Σχετικά Άρθρα