Ιταλία: Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο του μαφιόζου Ντενάρο – Από Βιάγκρα μέχρι πανάκριβα ρολόγια

 Ιταλία: Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο του μαφιόζου Ντενάρο – Από Βιάγκρα μέχρι πανάκριβα ρολόγια

Πανάκριβα ρολόγια, κοστούμια από γνωστούς οίκους μόδας, προφυλακτικά αλλά και κουτιά με Βιάγκρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων στο κρησφύγετο του αρχηγού της μαφίας Ματέο Μεσίνα Ντενάρο, που συνελήφθη εχθές στο Παλέρμο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, κατασχέθηκαν μία ατζέντα και δύο κινητά, τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από τους ανακριτές.

Το κρησφύγετο είναι ένα διαμέρισμα στο χωριό Καμπομπέλο της Σικελίας, όπου όμως όλοι δηλώνουν πως δεν συνάντησαν ποτέ τον Μεσσίνα Ντενάρο.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προέκυψε ότι ο αρχιμαφιόζος χρησιμοποίησε τα στοιχεία ενός κατοίκου της περιοχής, ονόματι Αντρέα Μποναφέντε, τόσο για να κάνει τις θεραπείες κατά του καρκίνου στο κόλον από τον οποίο διαγνώσθηκε πριν από δύο χρόνια, όσο και για τις διαδικασίες ενοικίασης του σπιτιού.

Οι εισαγγελείς τις ώρες αυτές ανακρίνουν τον Αντρέα Μποναφέντε, ο οποίος φαίνεται να παραδέχθηκε, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, ότι προσέφερε κάλυψη και βοήθεια στον αρχηγό της Κόζα Νόστρα.