Σε αγγειοπλαστική επέμβαση υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης

 Σε αγγειοπλαστική επέμβαση υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης

Σε αγγειοπλαστική επέμβαση υποβλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr ο τέως πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, που νοσηλεύεται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. 

Οι γιατροί του τοποθέτησαν τρία στεντ προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό με την καρδιά του και αυτή τη στιγμή αισθάνεται πολύ καλά, περιμένοντας απλώς πότε θα του δώσουν εξιτήριο οι γιατροί προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του.

Θυμίζουμε ότι ο 71χρονος βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραμονή της Πρωτοχρονιάς αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, τη συχνότερη αρρυθμία σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, που ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε νοσηλευτεί και πάλι στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου του είχε διενεργηθεί στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική και τότε.

Σχετικά Άρθρα