“Κυκλώνας-βόμβα” στις ΗΠΑ: 56χρονος πέθανε από το κρύο στον δρόμο, την ημέρα των γενεθλίων του

 “Κυκλώνας-βόμβα” στις ΗΠΑ: 56χρονος πέθανε από το κρύο στον δρόμο, την ημέρα των γενεθλίων του

Σφοδρή κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ με χιονοθύελλες και ακραίες θερμοκρασίες, ενώ ήδη έχουν καταγραφεί 22 θάνατοι. Ανάμεσα τους και ένας 56χρονος στο Buffalo, ο οποίος βρέθηκε παγωμένος μέχρι θανάτου την ημέρα των γενεθλίων του. 

Η πρωτοφανής κακοκαιρία έχει κυριολεκτικά παγώσει και παραλύσει τις ΗΠΑ. Σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα, πολίτες εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, πτήσεις ακυρώνονται. Και οι νεκροί αυξάνονται συνέχεια…

Πληροφορίες της New York Post αναφέρουν ότι ένας 56χρονος στο Buffalo βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου, αφού είχε παγώσει από το κρύο. Σύμφωνα με το WGRV, κυκλοφορούσε και ένα βίντεο στα social media που έδειχνε τον άτυχο άνδρα να κείτεται νεκρός στη μέση του δρόμου. 

Τοπικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον τρίτο άνθρωπο που χάνει τη ζωή του, μετά το χτύπημα της σφοδρής κακοκαιρίας στην περιοχή. Πρόκειται για τον 56χρονο William Clay, ο οποίος – σύμφωνα με την New York Post – έχει αναγνωριστεί από τους συγγενείς του. Οι Αρχές ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του άνδρα που πέθανε από το κρύο στον δρόμο.