“Ντρέπομαι γι’ αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας” λέει ο πεθερός της Μανταλένας Καϊλή

 “Ντρέπομαι γι’ αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας” λέει ο πεθερός της Μανταλένας Καϊλή

Απογοητευμένος εμφανίζεται ο πεθερός της Μανταλένας, της αδελφής της Εύας Καϊλή, για την υπόθεση του Qatar Gate, που έχει προκαλέσει «σεισμό» στην Ευρώπη. Σε δηλώσεις του, ο πεθερός της Μανταλένας δηλώνει ότι νιώθει ντροπή για αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας.

«Ντρέπομαι γι’ αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας, ανήκω σε μια γενιά που πιστέψαμε στην Ευρώπη, πιστέψαμε στους θεσμούς και δεν αντέχω αυτό που γίνεται σήμεραΔεν το χωράει το μυαλό μου» δήλωσε ο επιχειρηματίας-οικονομολόγος Κώστας Σουγιουλτζόγλου στο Star.

Ο ίδιος ήταν φορτισμένος συναισθηματικά την ώρα της συνέντευξης. Όπως διευκρίνισε ο επιχειρηματίας, θα δεχτεί την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποια κι αν είναι.

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην Δικαιοσύνη. Και ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι και το σωστό. Είμαστε σε μια Ήπειρο που λέγεται Ευρώπη, που έχει Δημοκρατία. Βάλλεται η Ευρώπη αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές και δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τόσο εκτεθειμένοι», αναφέρει.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «μιλάμε όμως για μέλη της οικογένειάς σας», ο κ. Σουγιουλτζόγλου απάντησε: «Για εμένα από τις ρίζες μου πάνω από όλα ήταν η χώρα μου. Το θέμα είναι τι πράγματι συνέβη και τι είναι το σωστό».

Σχετικά Άρθρα