Καϊλή: “Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου” 

 Καϊλή: “Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου” 

Η Εύα Καϊλή μίλησε για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωσή της από τη φυλακή για το σκάνδαλο Qatargate, κάνοντας αναφορά στη ζωή της σήμερα, στο παιδί της και τη δύναμη που της δίνει, αλλά και στη σχέση της με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι.

Η Εύα Καϊλή, που πρωταγωνίστησε στο πολύκροτο σκάνδαλο Qatargate, μίλησε σήμερα (4.12.2023) στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι πέρασε πολλά, αλλά άντεξε και στέκεται όρθια ακόμα χάρη στο παιδί της.

«Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά», είπε η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή.

Αναφορικά με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι, η δημοσιογράφος του «Πρωινού» αποκάλυψε πως η Εύα Καϊλή και ο εν διαστάσει σύζυγός της κατοικούν μεν στην ίδια πολυκατοικία, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους.

Έτσι παρά τον χωρισμό των δυο εκ των πρωταγωνιστών του Qatargate η κόρη τους δε στερείται καθόλου τον πατέρα της.

Ακόμα, όπως τονίστηκε στην εκπομπή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε για το παιδί της από την ημέρα που συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Εύα Καϊλή πιθανότατα θα ταξιδέψει σύντομα στην Ελλάδα, ίσως και την περίοδο των γιορτών.

Σχετικά Άρθρα