Παράκρουση Χαϊκάλη: Έμπλεξε Τσιτσιπά, “γιατί είμαι ΑΕΚ” στο χάρτη αστρολογίας του Μίχου

 Παράκρουση Χαϊκάλη: Έμπλεξε Τσιτσιπά, “γιατί είμαι ΑΕΚ” στο χάρτη αστρολογίας του Μίχου

Μετά τον σάλο που ξέσπασε για την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου, ο Παύλος Χαϊκάλης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Όταν έχεις έναν αρνητικό χάρτη ενός ανθρώπου, έτσι υπάρχουν και οι θετικές πλευρές. Όπως είναι οι περιπτώσεις, των Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά, Λιβάι Γκαρσία διότι είμαι και ΑΕΚ που δείχνει τα χαρίσματα και τα θετικά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην εξέλιξή του. Υπάρχουν όμως και χάρτες με αρνητική διάθεση, με αρνητικά πρόσημο, τα οποία οφείλουν να καταγραφούν. Αυτή λοιπόν την ανάλυση έκανα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: 

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα».

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» τόνισε επίσης ο Χαϊκάλης που εδώ και κάποιο διάστημα ασχολείται με την αστρολογία.

Σχετικά Άρθρα