Κούλογλου: Παρακολουθούσαν την προσωπική ζωή του Ανδρουλάκη (vid)

 Κούλογλου: Παρακολουθούσαν την προσωπική ζωή του Ανδρουλάκη (vid)

Ευθεία διασύνδεση των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ με το Predator και στο βάθος με το ΚΕΤΥΑΚ “βλέπει” ο ευρωβουλευτής και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου PEGA Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον “ΚΡΗΤΗ TV” αναφέρθηκε στο πρώτο περιληπτικό πόρισμα της Επιτροπής PEGA, που ολοκλήρωσε πριν μια εβδομάδα τις επαφές της στην Αθήνα διερευνώντας το σκάνδαλο των υποκλοπών, αναφέροντας ότι τα μέλη έφυγαν με περισσότερα ερωτήματα από αυτά που ήρθαν για να λάβουν απαντήσεις, καθώς βρήκαν “θύρες” κλειστές ως προς την πληροφόρηση από το Μαξίμου.

Ο κ. Κούλογλου τόνισε ότι το προ-πόρισμα της PEGA δείχνει ότι υπήρχε ενιαίο κέντρο των παρακολουθήσεων υπό το Μέγαρο Μαξίμου. Ακόμη έκανε ευθέως τη διασύνδεση των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ με το Predator, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις οι υποθέσεις Κουκάκη και Ανδρουλάκη, ενώ μίλησε για το ΚΕΤΥΑΚ λέγοντας ότι είναι «η ΕΥΠ μέσα στην ΕΥΠ».

Αναφερόμενος στην παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Κούλογλου είπε ότι τον άκουγαν για προσωπικούς λόγους και μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εξοργισμένος μιλώντας μαζί του, ενώ κατονόμασε ως πραγματικούς ιδιοκτήτες την Intellexa των Λαβράνου και Μπίτζιου. Μάλιστα ο κ. Κούλογλου, απαντώντας στο ερώτημα γιατί μπορεί να θέλει το Μέγαρο Μαξίμου να παρακολουθεί, απάντησε ότι «λόγω της οικογενειακής προϊστορίας του κ. Μητσοτάκη, καθότι ο κ. Κώστας Μητσοτάκης έπεσε από τον εσωκομματικό αντίπαλο, τον κ. Σαμαρά, θεωρώ πως έχει τραυματίσει τόσο το γιο που οι παρακολουθήσεις αφορούσαν βασικά τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να τον υπονομεύσουν».

Σχετικά Άρθρα