Κούλογλου: “Γιατί να παραδώσω την έδρα; Ο Κασσελάκης έπρεπε να έχει παραδώσει την προεδρία”

 Κούλογλου: “Γιατί να παραδώσω την έδρα; Ο Κασσελάκης έπρεπε να έχει παραδώσει την προεδρία”

Ο Στέφανος Κασσελάκης «βρέθηκε σε μία μοναδική παγκοσμίως περίπτωση: Να περνάει απ’ έξω, να δει φως, να ανέβει και να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Ήταν προϊόν της βαθιάς κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν το κατάλαβε» είπε μεταξύ άλλων ο -πλέον- ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου. Μιλώντας στο Ιόνιον fm και την εκπομπή «Ραδιουργίες εκ προμελέτης», με τον Δημήτρη Στρουμπάκο, ο κύριος Κούλογλου αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα πληγωμένο κόμμα.

«Προσπαθούσα να προειδοποιήσω δύο χρόνια πριν τις εκλογές. Έλεγα: Πρόεδρε μήπως δεν αρέσουμε; Έβλεπα την πραγματικότητα. Ότι θα χάσουμε τις εκλογές και με μεγάλη διαφορά. Δεν εισακούστηκε τίποτα. Δεν ήθελαν να ακούσουν».

Σε ερώτηση για την έδρα του, την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης τον έχει καλέσει να παραδώσει, ο κύριος Κούλογλου είπε με νόημα:

«Ο κύριος Κασσελάκης θα έπρεπε να έχει παραδώσει την προεδρία. Γιατί να παραδώσουμε εμείς την έδρα; Σε ό,τι με αφορά, εγώ ήμουν απολύτως συνεπής στους ανθρώπους που με εξέλεξαν με 200 χιλιάδες ψήφους. Ο κύριος Κασσελάκης έχει πάρει καμιά 70αριά χιλιάδες. Δεν καταλαβαίνω ένας άνθρωπος που ήρθε τώρα, να ζητάει από κάποιον που είναι χρόνια στην προσπάθεια της Αριστεράς, να παραδώσει την έδρα. Από πού και ως πού; Αυτό ήταν ένδειξη αμηχανίας…».

Και ο κύριος Κούλογλου κατέληξε: «Πρέπει να καταλάβει ο κύριος Κασσελάκης ότι δε μπορεί να κυβερνήσει. Δε μπορεί να κυβερνήσει κανένα κόμμα, από τη στιγμή που δεν ήξερε για την πολιτική στην Ελλάδα. Έλειπε χρόνια στο εξωτερικό… Ένας άνθρωπος που δε μπορεί να τα βάλει με 4 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει τον Μητσοτάκη; Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Σχετικά Άρθρα