Δούκισσα: Ο σεβασμός είναι αδιαπραγμάτευτη αξία – Τι έγραψε για την αποχώρησή της από το “Πρωινό”

 Δούκισσα: Ο σεβασμός είναι αδιαπραγμάτευτη αξία – Τι έγραψε για την αποχώρησή της από το “Πρωινό”

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, η Δούκισσα Νομικού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αλλά και τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκαν την επιθυμία της ν’ αποχωρήσει από το «Πρωινό».

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» έγραψε η Δούκισσα Νομικού, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Η επόμενη μέρα για το «Πρωινό»

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του περιοδικού «You», Τζώρτζια Συρίχα, μιλώντας στο OPEN την Κυριακή (25/09), εξετάζονται πολλά σενάρια για το μέλλον της εκπομπής «Το Πρωινό». Αρχικά, η δημοσιογράφος διέψευσε το σενάριο αντικατάστασης της Δούκισσας Νομικού από την Ιωάννα Μαλέσκου και έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης τ’ όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Πάντως, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ενδεχομένως ν’ αλλάξει η ροή της εκπομπής.

Υπάρχει, επίσης, δυσαρέσκεια από τον ΑΝΤ1 για την εικόνα της εκπομπής και η συμφωνία της Νομικού με τον σταθμό ήταν πως θα είχε τόσο τον χώρο όσο και τον χρόνο της στην εκπομπή. Εντούτοις, στην πράξη ο Γιώργος Λιάγκας είχε ενεργό συμμετοχή ακόμα και στις στήλες που – υποτίθεται – θα παρουσίαζε μόνη της η Δούκισσα. Δεν αποκλείεται – όπως ανέφερε η Τζώρτζια Συρίχα – να ενεργοποιηθεί και η ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, με την ξανθιά παρουσιάστρια να έχει δική της εκπομπή μιας και δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο.

Σχετικά Άρθρα