Λιάγκας για Κασσελάκη: ” Είναι μια πιο μακρινή γιαγιά…” – Γλέντι στο Twitter

 Λιάγκας για Κασσελάκη: ” Είναι μια πιο μακρινή γιαγιά…” – Γλέντι στο Twitter

Για το θέμα με την δήθεν γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη που μίλησε στον ANT1 τοποθετήθηκε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας.». Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει μια γυναίκα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή ως… μακρινή γιαγιά του, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά τα εξής: «Ή ο ίδιος δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Ξεκάθαρα είπα χθες ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά -μητέρα του μπαμπά του ή της μαμάς του-, είναι μια πιο μακρινή γιαγιά.

Ψάξτε κύριε Κασσελάκη μου σε άλλες εκπομπές ελληνικές, δημοσιογράφους φίλους σας που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν και υποδύονταν άλλους ανθρώπους για να κάνουν τηλεθέαση.

Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη, ένα κουτί σοκολατάκια… που από αυτή την εκπομπή ανακαλύπτουμε το οικογενειακό σας δέντρο και σας γνωρίζουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε.

Αν ψάχνετε ανθρώπους να σας γλείφουν πατόκορφα, σε μένα δεν θα το βρείτε».

Από χθες στο Twitter, όταν έγινε γνωστό το θέμα, οι χρήστες παρουσιάζουν σε διάφορες εκδοχές την…γιαγιά Κασσελάκη που δήλωσε ότι είναι Νέα Δημοκρατία και πως ο ίδιος ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ….ψήφιζε Νέα Δημοκρατία…

Σχετικά Άρθρα