Τσαβδαρίδης: Άθλιο το δημοσίευμα της ”Αυγής” για κατάθεση εκ μέρους μου, παραποιημένου και απόρρητου εγγράφου της ΕΥΠ

 Τσαβδαρίδης: Άθλιο το δημοσίευμα της ”Αυγής” για κατάθεση εκ μέρους μου,  παραποιημένου και απόρρητου εγγράφου της ΕΥΠ

Ο εισηγητής της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, σε δήλωσή του καταγγέλλει δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» για τον ίδιο, ως ” άθλιο και επαίσχυντο ” και πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες σε βάρος τους ενώπιον της αρμόδιας δικαστικής αρχής για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του».

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης είπε: «Με δημοσίευμα κατηγορεί δήθεν ότι κατέθεσα στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ το οποίο ήταν παραποιημένο. Εχω να δηλώσω ότι η μόνη παραποίηση, και μάλιστα χυδαία και ελεεινή, είναι αυτή που δημοσίευσε η συγκεκριμένη εφημερίδα-ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία αναπαρήχθη από τον φιλικό σε αυτόν Τύπο.

Ρητά και κατηγορηματικά αρνούμαι ότι κατέθεσα -όπως το άθλιο δημοσίευμα υποστηρίζει- το οποιοδήποτε έγγραφο στην εν λόγω Επιτροπή και επικαλούμαι γι’ αυτό τόσο τα πρακτικά της συνεδρίασης όσο και τους συναδέλφους βουλευτές που συμμετέχουν στη διαδικασία.

Ρητά και κατηγορηματικά επίσης τονίζω ότι αυτοί που διαρρέουν τέτοια απροκάλυπτα μυθεύματα, ζώντας με τη φαντασίωση ότι στο πρόσωπό μου θα χτυπήσουν την κυβέρνηση της ΝΔ και θα συσκοτίσουν την αλήθεια, μπας και έτσι κερδίσουν πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέτουν ανεπανόρθωτα την αξιωματική αντιπολίτευση, στην οποία με τα ψεύδη τους προσφέρουν τις πλέον κάκιστες υπηρεσίες.

Καλώ δε τόσο την εφημερίδα “Αυγή” όσο και τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο που αναπαρήγαγε άκριτα και αδιασταύρωτα τη συγκεκριμένη ”είδηση” να προβούν τάχιστα σε ανασκευή του δημοσιεύματος, διαφορετικά δηλώνω πως θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες σε βάρος τους ενώπιον της αρμόδιας δικαστικής αρχής για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου».

Σχετικά Άρθρα