”Περίπατο” ο Ολυμπιακός, ”υπερασπίστηκε” την έδρα της η Γλυφάδα

 ”Περίπατο” ο Ολυμπιακός, ”υπερασπίστηκε” την έδρα της η Γλυφάδα

Σε… περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον πρώτο ημιτελικό της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, καθώς επιβλήθηκε 13-5 του Εθνικού και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίσει θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Με εξαιρετική άμυνα και την Ιωάννα Σταματοπούλου να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, οι τυπικά γηπεδούχες πήραν από την αρχή της αναμέτρησης το προβάδισμα και προηγήθηκαν 4-1 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι παίκτριες του Αλεξάντερ Τσίριτς «λύθηκαν» επιθετικά και άνοιξαν την «ψαλίδα» της διαφοράς, φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη και το 1-0 στη σειρά.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-2022 / PLAY OFF / ΟΣΦΠ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Οι «ερυθρόλευκες» θα επιχειρήσουν πλέον να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους τη Δευτέρα (16/5), ενώ αν χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα γίνει την Τετάρτη 18/5.

Με «όπλο» την άμυνα και την πολύπειρη Ουγγαρέζα τερματοφύλακα Εντίνα Γκανγκλ, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι, η Γλυφάδα βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών.

Στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ, ο ΑΝΟΓ αξιοποίησε το πλεονέκτημα έδρας που είχε εξασφαλίσει από την κανονική περίοδο και επιβλήθηκε 10-5 της Βουλιαγμένης, κάνοντας το 1-0 στη σειρά, η οποία κρίνεται στις δύο νίκες.

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου προηγήθηκε 3-0 στην πρώτη περίοδο, ξέφυγε 6-1 λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον ΝΟΒ, που δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-2022 / PLAY OFF / ΟΣΦΠ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Η Τίνα Κοντογιάννη με τρία γκολ ήταν η πρώτη σκόρερ της Γλυφάδας, η οποία θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» την πρόκριση τη Δευτέρα (16/5) στο Λαιμό. Αν η Βουλιαγμένη ισοφαρίσει, οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους σε τρίτο ματς, την Τετάρτη (18/5) στην έδρα του ΑΝΟΓ.

Σχετικά Άρθρα