Αλούπη: Έζησα το #MeΤoo δύο φορές

 Αλούπη: Έζησα το #MeΤoo δύο φορές

H Χριστίνα Αλούπη, μαζί με τους γιους της, Ανδρέα και Αλέξανδρο, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για διακοπές, ενώ ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κέφαλος, θα έρθει τις επόμενες ημέρες. Ζει στην Αμερική περίπου 12 χρόνια, όμως ο διακαής πόθος της είναι να επαναπατριστεί σύντομα.

«Είναι οικογενειακό μας όνειρο να ζήσουμε μόνιμα στην Ελλάδα. Το είχαμε δρομολογήσει για το καλοκαίρι του 2020, αλλά, λόγω κορωνοϊού, δεν τα καταφέραμε», εξηγεί η Χριστίνα στη Realife, και συνεχίζει: «Όταν επιστρέψω στην Ελλάδα, θέλω να γυρίσω στη δουλειά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, γιατί έχουν αλλάξει οι συνθήκες και μπορώ να κάνω και μόνη μου πράγματα, χωρίς να περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνό μου».

Η Χριστίνα αγάπησε αρχικά την παρουσίαση και κατόπιν την υποκριτική. Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα στις συνεργασίες της. «Εγώ το #MeToo το έζησα δύο φορές: μια στη Αμερική, μια στην Ελλάδα. Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Κι εγώ το έχω βιώσει και σε διαφορετικούς χώρους, εκτός σόουμπιζ, σε πολύ μικρή ηλικία και αργότερα. Όταν συνέβη σε εμένα, δεν μιλούσε κανείς γι’ αυτό. Σου συνέβαινε και έκλεινες το στόμα σου. Νιώθεις αδύναμη, ότι δεν έχεις φωνή – το χειρότερο συναίσθημα. Χαίρομαι πολύ που αυτές οι γυναίκες μίλησαν! Με αφορά πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή το βίωσα, αλλά γιατί μεγαλώνω δύο αγόρια και πρέπει να τα μάθω να σέβονται τις γυναίκες», τονίζει.

Έχω νιώσει ανταγωνισμό

Η ζωή της στην Οκλαχόμα είναι όμορφη. Εκεί σπούδασε υποκριτική και δούλεψε σε μεγάλες παραγωγές, ωστόσο πάντα της έλειπε το ταμπεραμέντο της χώρας μας. «Στην Αμερική έμαθα τι σημαίνει οργάνωση και πρόγραμμα. Ξέρεις από μέρες πριν τι θα κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να είσαι ο σταρ. Ακόμη κι ένα πέρασμα να κάνεις, χρήζεις σεβασμού και φροντίδας», λέει, ενώ θυμάται ακόμη τις δυσάρεστες εμπειρίες που είχε τα πρώτα χρόνια της πορείας της: «Έχω νιώσει ανταγωνισμό. Γίνεται… σφαγή σε αυτόν τον χώρο! Δεν με πειράζει ο ανταγωνισμός, με πειράζουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου και δεν θα το έκανα ποτέ. Μου το έχουν κάνει και έχω έρθει αντιμέτωπη με κάποια συνάδελφο στο παρελθόν», αναφέρει. Μετά τη συνειδητή αποχή της από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια και ηθοποιός αισθάνεται πλέον πιο έτοιμη από ποτέ να επιστρέψει.

«Μόλις απέκτησα τον πρώτο μου γιο, μου βγήκε πολύ έντονα η μητρότητα, γι’ αυτό και, αμέσως μόλις ήρθε στον κόσμο ο Ανδρέας, ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί. Από την πρώτη στιγμή που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, ήταν σαν να ήξερα τι να κάνω. Θεώρησα ότι αυτό που μπορώ να τους προσφέρω δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανέναν άλλον. Βέβαια, είχα την πολυτέλεια να το κάνω, γιατί και άλλες μαμάδες μπορεί να το θέλουν, αλλά να μην μπορούν», αναφέρει. Η Χριστίνα Αλούπη ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος της έχει εμφυσήσει την αισιοδοξία. «Αυτό που με κέρδισε στον Κωνσταντίνο είναι ότι είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Έχει μέσα του τη χαρά της ζωής. Είναι εργατικός και φιλόδοξος σε όλα τα επίπεδα – και προσωπικά και επαγγελματικά».

Πηγή: Realnews

Σχετικά Άρθρα