Αγωγή από τον Ανδρέα Ψυχάρη κατά του Μπογδάνου- Η απάντηση του βουλευτή

 Αγωγή από τον Ανδρέα Ψυχάρη κατά του Μπογδάνου- Η απάντηση του βουλευτή

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατέθεσε ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω Twitter. ««Καλημέρα. Κατέθεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας κατά του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου» έγραψε συγκεκριμένα.

Στη συζήτηση που ξεκίνησε κάτω από το tweet πολλοί ήταν αυτοί που τον ρώτησαν για ποιο λόγο κατέθεσε αγωγή με τον Ανδρέα Ψυχάρη να απαντά: «Λίγη υπομονή».

“Δέλτα”: Το νέο “μοντέλο” lockdown που εφαρμόζεται στη Λισαβόνα

Με αφορμή το φόνο στα Γλυκά Νερά, στις αρχές του μήνα, όταν η αστυνομία αναφερόταν ακόμη σε αλλοδαπούς ληστές, ο Κ. Μπογδάνος είχε αναφερθεί στην οπλοκατοχή και την οπλοχρησία στις ΗΠΑ και ο Ανδρέας Ψυχάρης είχε απαντήσει θέτοντας το ερώτημα τι θα συνέβαινε αν οι “αγανακτισμένοι του 2010/12 θα μπορούσαν να πάρουν τα όπλα κατά των κυβερνήσεων GPapandreou και Παπαδήμου”.

Ο Κ. Μπογδάνος είχε γράψει “πως τρομάζει με την αδυναμία πρώην βουλευτή να καταλάβει βασικά ελληνικά”  για να επανέλθει κάνοντας λόγο για …”δολιοφθορά πρώην βουλευτή ΝΔ στο κόμμα με το οποίο εξελέξη μέσω ακραίων διαστρεβλώσεων -ποιος ξέρει με ποια ατζέντα και ποια κίνητρα”.

Ο Αν. Ψυχάρης του είχε ζητήσει να ανακαλέσει για τη φράση αυτή, κάτι που δεν συνέβη.

O Kωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε στον Ανδρέα Ψυχάρη όταν πληροφορήθηκε για την κατάθεση αγωγής.

«Την ημέρα ακριβώς που παραπέμπεται ο Νίκος Παππάς, ο Ανδρέας Ψυχάρης αποπροσανατολίζει διαλαλώντας ότι μου κάνει αγωγή για 250.000€ επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη «δολιοφθορά»! Στην κρίση όλων, το αν επιθυμεί να κάνει ζημιά ή όχι στη ΝΔ. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν νόμοι και θεσμοί.»