Αγωγή του Γρηγόρη Δημητριάδη στον Κώστα Αρβανίτη – Ζητά 300.000€

 Αγωγή του Γρηγόρη Δημητριάδη στον Κώστα Αρβανίτη – Ζητά 300.000€

300.000€ ζητά από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη ο Γρηγόρης Δημητριάδης, με αγωγή που κατέθεσε εναντίον του. Ο ευρωβουλευτής, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού που παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών, κατέθεσε αγωγή εναντίον του.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητά να του καταβάλει ο Κώστας Αρβανίτης το ποσό των 300.000 ευρώ «για δήλωσή μου ότι φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών».

«Εύχομαι να συνταχθεί κι εκείνος με την άποψή μου ότι πρέπει να γίνει έρευνα για το ζήτημα και ότι η αναζήτηση της αλήθειας αλλά και των ευθυνών των πολιτικών προσώπων αποτελεί συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας», σημειώνει ο κ. Αρβανίτης στην ανάρτησή του και προσθέτει:

«Κατά τα αλλά ούτε θα τρομάξουμε, ούτε θα υποστείλουμε τον έλεγχο και την ανάγκη λογοδοσίας στην οποία οφείλουν να υποβάλλονται και δημοσίως τα πολιτικά πρόσωπα. Διότι μόνο έτσι ενισχύεται το δημοκρατικό πολίτευμα και ενθαρρύνεται η συμμετοχή των πολιτών».

Σχετικά Άρθρα