Λινού για Πάσχα: Ανάσταση σε διαφορετικές ώρες

 Λινού για Πάσχα: Ανάσταση σε διαφορετικές ώρες

«Σωτήρια» χαρακτήρισε η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, τη δυνατότητα να μπορέσουμε να μετακινηθούμε το Πάσχα, καθώς «η λύση δεν είναι το να κλειστούμε μέσα γιατί θα πολλαπλασιάσουμε τη νόσο», ενώ σχετικά με την ανάσταση πρότεινε Ανάσταση σε διαφορετικές ώρες «για να διασπαρεί ο κόσμος, να μην είμαστε όλοι μαζί».

Η κα Λινού αναφέρθηκε και στα self test διαβεβαιώνοντας πως «ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει είναι να μη γίνει σωστά, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε».

«Έχουμε πιεστεί ψυχολογικά όλοι, δεν ξέρουμε τι μας περιμένει και το σημαντικότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε ότι είναι μια μπόρα και θα περάσει».

Η κ. Λινού σημείωσε πως θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, και κυρίως τα νέα παιδιά, τα οποία είναι λογικό να έχουν κουραστεί, ωστόσο «όσο πιο υπομονή κάνουμε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα».

Οριστικό “όχι” στην πρόταση για άνοιγμα εστίασης λόγω… πάρτι – Ανακοινώσεις για το Πάσχα

Σχετικά με τους εμβολιασμούς και αν όσοι έχουν λάβει το εμβόλιο θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, η καθηγήτρια σημείωσε ότι μια συζήτηση για ενδεχόμενα προνόμια εμβολιασμένων είναι διχαστική.

«Το πρόβλημα είναι ότι διχαζόμαστε και το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί είναι η διχόνοια για το πώς θα αντιμετωπίσουμε έναν εχθρό που είναι κοινός για όλους».

Σχετικά Άρθρα