Πατούλη: “Ο Γιώργος εξαφανίστηκε, δεν μου απαντάει καν στα μηνύματα εδώ και 2,5 μήνες” (vid)

 Πατούλη: “Ο Γιώργος εξαφανίστηκε, δεν μου απαντάει καν στα μηνύματα εδώ και 2,5 μήνες” (vid)

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο Open και την Κατερίνα Καινούργιου για τον σύζυγό της, Γιώργο και παραδέχτηκε κλαίγοντας πώς δεν έχουν καμία επικοινωνία καθώς όπως είπε εκείνος έφυγε από το σπίτι και δεν απαντά στα μηνύματά της.

Μάλιστα του έκανε δημόσια έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν το παιδί τους και χρειάζονται και την δική του συγκατάθεση. 

«Δεν έχω καμία άλλη επαφή με τον Γιώργο μόνο μέσα από τα Μedia που παρακολουθώ την δράση του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα εδώ και 2,5 μήνες. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε, δεν ξέρω καν που μένει» είπε με λυγμούς.

 «Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του γιατί θέλει την ψυχική του ηρεμία. Έχω ένα παιδί που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σοβαρό και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ» είπε σημειώνοντας πώς με το παιδί του ο Γιώργος Πατούλης έχει τηλεφωνική επικοινωνία.

«Μπορεί να μην ήμουν άξια σύζυγος, γονείς θα είμαστε όμως για πάντα» είπε ζητώντας μια επικοινωνία για τα ζητήματα του παιδιού. 

«Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου, είναι ο άντρας της ζωή μου και περνάω έναν θάνατο» σημείωσε κάνοντας λόγο για «βία της σιωπής» που της ασκείται. 

Αναφορικά με το αν αυτή η στάση του Γιώργου Πατούλη προκύπτει εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου η ίδια απάντησε πώς σε 35 χρόνια γάμου μπορεί και να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα αλλά η γυναίκα κρατάει το σπίτι της. Η οικογένεια πρέπει να είναι πάνω από τρίτα πρόσωπα. 

Καταλήγοντας είπε πώς πάντα θαύμαζε τον Γιώργο Πατούλη αλλά τώρα βλέπει έναν άλλο άνθρωπο ακόμη και στις πολιτικές του επιλογές. 

Σχετικά Άρθρα