Σε “καραντίνα” η Βουλή λόγω κρουσμάτων κοροναϊού- Το έγγραφο προς τους βουλευτές που προκάλεσε αναστάτωση

 Σε “καραντίνα” η Βουλή λόγω κρουσμάτων κοροναϊού- Το έγγραφο προς τους βουλευτές που προκάλεσε αναστάτωση

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή ένα έγγραφο της προϊσταμένης της διεύθυνσης υποστήριξης βουλευτών Ελένης Μπήτρου δια του οποίου ζητείται από τους βουλευτές να εκκενώσουν τα γραφεία τους εντός 24 ωρών!

Συγκεκριμένα, τους ενημερώνει πως από την Παρασκευή (χθες) δεν θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα γραφεία τους, χωρίς, ωστόσο, να εξηγείται για ποιον λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μεταξύ των βουλευτών αλλά και των εργαζομένων στη Βουλή επικράτησε αναστάτωση και εύλογες απορίες. Η αλήθεια είναι πως η εντολή δόθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής επειδή το κοινοβούλιο μπήκε σε ιδιότυπη καραντίνα εξαιτίας ενός τουλάχιστον κρούσματος κοροναϊού σε εργαζόμενο, χωρίς μέχρις ώρας να έχουν διευκρινισθεί οι συνθήκες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βουλή

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου συνεργεία απολύμανσης έχουν αναλάβει έργο, ενώ έχουν δοθεί εντολές προς τους βουλευτές να προσέχουν ιδιαίτερα τις επαφές του και να αποφεύγουν ακόμα και την λειτουργία των γραφείων τους στις εκλογικές περιφέρειες τους για να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να προσβληθούν από τον ιό και να τον μεταφέρουν στη συνέχεια στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Υπάρχουν, δε, όπως πληροφορείται το libre, σκέψεις για αυστηροποίηση των μέτρων ασφαλείας με στόχο να αποφεύγονται οι είσοδοι επισκεπτών ή άλλων που φθάνουν στη Βουλή για να συναντηθούν με αρχηγούς κομμάτων ή βουλευτές.

Το έγγραφο που προκάλεσε αναστάτωση:

Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης δηλώνει ότι αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να επιβάλλει καθεστώς καραντίνας στο Κοινοβούλιο χωρίς όμως, να αναστέλλεται ο κυβερνητικός σχεδιασμός νομοθέτησης μέτρων που δεν σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Με ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για αναστολή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

«ΚΑΛΩ όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ !!! ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ» τονίζει ολοκληρώνοντας το σχόλιό του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός.

Αναλυτικά η δημοσίευσή του

ΑΙΣΧΟΣ -ΝΤΡΟΠΗ -ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ!!!

Μιλάμε ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

Μας απαγορεύει ο Τασουλας την είσοδο στα βουλευτικά γραφεία λόγω κορωναϊού!!!!!(φωτο2)

ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;

Το γραφείο μας είναι ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

Κλείστε και τις βιομηχανικές μονάδες ,κλείστε και τους εργασιακούς χώρους τότε !!!

Παίρνω ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ .(φωτό 2 ΤΩΡΑ στο γραφείο μου στην οδό Βουλης με εκπρόσωπο του σωματείου επικουρικών του ΕΚΑΒ)

Δεν θα σας αφήσουμε να κάνετε ο,τι θέλετε ,να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ .

Αυτά γίνονταν στη χούντα 67-73 όχι σήμερα!!(φωτό 3)

ΚΑΛΩ όλους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!

ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Σεραφείμ Κοτρώτσος