Ζάκυνθος: Αναζητούν χρήματα για την ταφή του, οι γονείς του 8χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

 Ζάκυνθος: Αναζητούν χρήματα για την ταφή του, οι γονείς του 8χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ζακύνθου από τον δυστύχημα που έγινε χθες στον δρόμο του ΚΤΕΛ με θύμα ένα 8χρονο αγόρι.

Το άτυχο αγοράκι και ενώ βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του, προσπαθώντας να επισκευάσουν το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου, απομακρύνθηκε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr.

Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί, καθώς διερχόμενο δίκυκλο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δεν πρόλαβε να κάνει ελιγμό και να αποφύγει τον 8χρονο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα. το παρέσυρε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κικίλιας: Προανήγγειλε ολικό lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική

Στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η σωρός του μικορύ μεταφέρθηκε στην Πάτρα και νεκροτομή και νεκροψία όπως προβλέπει η διαδικασία.

Το μικρό αγόρι, είχε έρθει με την οικογένειά του πριν 4 χρόνια περίπου, στο νησί μας από το Μπεράτ της Αλβανίας και πήγαινε στην δευτέρα τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Οι γονείς είναι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, καθώς ο πατέρας δουλεύει σε οικοδομές και η μητέρα σε ξενοδοχεία, ενώ εχουν ακόμα ενα μεγαλύτερο αγοράκι ηλικίας 12 ετών.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου συγκλονισμένος από τον τραγικό και αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας μαθητή της Β΄ Τάξης Καμπέρι Σαμπιάν εκφράζει την οδύνη του και τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή μας.

Ο Σαμπιάν είχε πάντα την αγάπη και την προσοχή όλων μας. Δάσκαλοι, γονείς και συμμαθητές περιέβαλλαν πάντοτε με αγάπη τη θέλησή του και τις προσπάθειές του για χαρά και ζωή.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου αποφασίζει ομόφωνα:

Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να στηρίξει με κάθε τρόπο την οικογένεια του μαθητή μας.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας Σαμπιάν θα συγκεντρωθούν χρήματα και θα κατατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο Ειδικό Σχολείο Ζακύνθου.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου.

Σχετικά Άρθρα