Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος προκάλεσε τροχαίο με τραυματίες

 Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος προκάλεσε τροχαίο με τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 42χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε καραμπόλα σε κεντρικό οδικό άξονα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη στην οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 42χρονος προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση δημιουργήθηκε αλυσιδωτή πρόσκρουση, καθώς το δεύτερο όχημα χτύπησε το αυτοκίνητο που κινούνταν μπροστά του.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία και υποβλήθηκαν σε προληπτικό ιατρικό έλεγχο.

Μετά το συμβάν, ο 42χρονος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο επιβεβαίωσε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Στη συνέχεια συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι του Σαββάτου (25/07) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν συνολικά σε τέσσερις συλλήψεις οδηγών που εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, στο πλαίσιο των εντατικών τροχονομικών ελέγχων.


Σχετικά Άρθρα