Η Έλ. Ακρίτα απαντά για τα διαμερίσματα και σε όσους… “συναδέλφους” επιχαίρουν με τη λογοκρισία του άρθρου της

 Η Έλ. Ακρίτα απαντά για τα διαμερίσματα και σε όσους… “συναδέλφους” επιχαίρουν με τη λογοκρισία του άρθρου της

Η λογοκρισία του άρθρου της Έλενας Ακρίτα μετά από 20 χρόνια παρουσίας στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, η οποία τελικά οδήγησε στην παραίτηση της δημοσιογράφου – συγγραφέως, εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλη συζήτηση και αδικαιολόγητες επιθέσεις εναντίον της στα social media.

Η Έλενα Ακρίτα μετά τις αήθης επιθέσεις από δύο δημοσιογράφους “συναδέλφους” της (ΔΕΣ ΕΔΩ) τις τελευταίες ώρες δέχτηκε νέα μαζική επίθεση στο δίκτυο με αφορμή ανάρτησή της για την αγορά δύο διαμερισμάτων… την εποχή που οι “σειρές της” απέφεραν πακτωλό χρημάτων στα τηλεοπτικά κανάλια στα οποία προβάλλονταν.

Η κ. Ακρίτα απάντησε με νέα ανάρτησή:

“Αν και δεν λογοδοτώ – όπως κανείς μας άλλωστε – για τις νομίμως δεδουλευμένες και φορολογημένες αμοιβές μου, κάτι τελευταίο για την αγορα που έκανα στο Λονδίνο το 2011. Όταν γραφαμε επί χρόνια σίριαλ με 45άρια τηλεθέαση, οι καναλαρχες κέρδιζαν από εμάς 300.000.000 ευρώ από διαφήμιση.

Εμείς οι σεναριογράφοι βγάζαμε ένα – ασήμαντο γι’ αυτούς, μεγάλο για μας – ποσόν από τα υπερκέρδη τους, για εργασία 12-14 ωρών την ημέρα επί χρόνια. Αν νομίζουν μερικοι ότι αριστερός είναι αυτός που ‘κάνει σκόντο’ στην εργασία του σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, δεν ξέρει τί τού γίνεται. Λογαριασμό για το πως επένδυσα τα δεδουλευμένα μου ούτε δίνω, ούτε ζήτω να μου δώσουν οι άλλοι.

Τα σέβη μου.”

Κάνοντας ακόμη ένα βήμα πιο πέρα η κ. Ακρίτα αναφέρθηκε και σε αυτούς που επικροτούν την λογοκρισία, διότι υπήρξαν και τέτοιοι, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πώς “κόπηκε από την ΕΡΤ η εξαιρετιή εκπομπή του Πάνου Χαρίτου. Και πέρσι ο Γιώργος Αυγερόπουλος με τα εκπληκτικής διεισδυτικότητας ντοκιμαντέρ του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

“Εμείς είτε παραιτήθηκαμε είτε μάς παραίτησαν, καθαρίσαμε. Εσείς οι ‘συναδελφοι’ που μένετε απαθείς ή επικροτείτε την λογοκρισια έχετε σειρά. Και τότε δεν θα έχει μένει κανείς μας να σάς υποστηρίξει. Κόπηκε από την ΕΡΤ η εξαιρετική εκπομπή του Πάνου Χαρίτου Panos Haritos Roads. Και πέρσι ο Γιώργος Αυγεροπουλος Yorgos Avgeropoulos με τα εκπληκτικής διεισδυτικότητας ντοκιμαντέρ του.”

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Παράλληλα η κ. Ακρίτα με την επισήμανση “ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ” δημοσιοποίησε στο προσωπικό της προφίλ και την ανάρτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ταχτσίδη, ο οποίος παρενέβη:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑΧΤΣΙΔΗ:

“Δεν είναι καταπληκτικό που σήμερα, με εντολή Μαξίμου, όλο το δεξιό σκυλολόι στα σοσιαλ, ασχολείται με το διαμέρισμα της Έλενας Ακρίτα στο Λονδίνο, που αγόρασε με δικά της χρήματα, τα οποία έχει δουλέψει σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς και που είναι ελάχιστα σε σχέση με τα κέρδη που απέφερε στους εργοδότες της;

Θέλετε σοβαρά τώρα να αρχίσουμε τη συζήτηση για τα ακίνητα και τα περιουσιακά στοιχεία του κρατικοδίαιτου πρωθυπουργού και της οικογένείας του; Σοβαρά;

Και ασ’ τα 32 ακίνητα και το σπίτι του Βολταίρου στην ακρη. Εδώ ο τύπος, στο τελευταίο του πόθεν έσχες, δηλώνει πλέον στα εισοδήματά του, ακόμα και δάνειο 150 χιλιάδων ευρώ το οποίο έχει λάβει από την… αδελφή του Αλεξάνδρα.Την ώρα που δηλώνουν συνολικό εισόδημα 270.907, το ζεύγος Μητσοτάκη δήλωσε δάνεια συνολικού ύψους 1.362.072 ευρώ.

Μη ξεχνάτε, μιλάμε για τον άνθρωπο που πεντε μήνες πριν γίνει πρωθυπουργός, εκανε αίτηση για αποζημίωση από το κράτος, ως πλημμυροπαθής αγρότης, σχετικά με καταστροφές που προκλήθηκαν σε 50 ελαιόδεντρα, ιδιοκτησίας του, στον Πλατανιά Χανίων. Από το ιδιο κράτος που συντηρεί την οικογένεια του, κοντά έναν αιώνα τώρα”.

Σχετικά Άρθρα