• 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Έλενα Ακρίτα σε Λίνα Κλείτου: “Σου εύχομαι να μην παλέψεις ποτέ με τον δαίμονα της κατάθλιψης”

 Έλενα Ακρίτα σε Λίνα Κλείτου: “Σου εύχομαι να μην παλέψεις ποτέ με τον δαίμονα της κατάθλιψης”

Σε μία δήλωση με έντονη κακεντρέχεια προχώρησε η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, κατά της Έλενας Ακρίτα μετά την περίπτωση λογοκρισίας που δέχτηκε η δημοσιογράφος, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «καταθλιπτική» σα να πρόκειται για κατηγορία.

Η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της για την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα πως «δεν θα λείψει από κανέναν. Ούτε καν από την Κουμουνδούρου. Τους αρκεί ο Πολάκης».

Σε απάντηση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «ποιος καλέ;» θέλοντας να μάθει σε ποιον απευθύνεται, εκείνη συνέχισε με το κατάπτυστο σχόλιο «η καταθλιπτική» κατακρίνοντας δήθεν τη δημοσιογράφο και απαξιώντας για τους ανθρώπους που στιγματίζει, λόγω της ασθένειά τους.

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην προκλητική τοποθέτηση εξηγώντας απλά τι σημαίνει το να είσαι καταθλιπτικός.

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται «κατάθλιψη» έγραψε η Έλενα Ακρίτα

kleitou

Μετά την έντονη αντίδραση και τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων από τους χρήστες του twitter η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου αναγκάστηκε και έκλεισε το προφίλ της.

Κλείτου κλειστό προφίλ twitter