Κόντε: “Δεν θέλω να περάσω άλλη τέτοια χρονιά”

 Κόντε: “Δεν θέλω να περάσω άλλη τέτοια χρονιά”

Οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή, ο οποίος είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Έβερ Μπανέγα, μετά το χαμένο τελικό με τη Σεβίλλη ανοίγουν ακόμη πιο πολύ την πόρτα της εξόδου του από τους νερατζούρι.

Έτσι ερμηνεύονται από τον ιταλικό Τύπο, ο οποίος σχολιάζει: “Ο Κόντε προς το αντίο”. Ο 51χρονος τόνισε μετά τη λήξη του τελικού του Europa League στην Κολωνία ότι δεν θέλει να περάσει άλλη μια χρονιά σαν κι αυτή και ξεκαθάρισε ότι θα συζητήσει με τη διοίκηση όταν θα είναι ήρεμος.

“Πρέπει να γυρίσουμε στο Μιλάνο, θα κάνουμε μερικές ημέρες διακοπές. Με καθαρό μυαλό θα συναντηθούμε και θα αξιολογήσουμε τη σεζόν. Η διοίκηση θα σχεδιάσει το μέλλον της Ίντερ με ή χωρίς εμένα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν από κάθε άποψη, θα λάβουμε την καλύτερη απόφαση για την Ίντερ. Πάντα θα ευχαριστώ την Ίντερ για την πανέμορφη αυτή εμπειρία.

Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Μαρότα (CEO) και τον Αουζίλιο (αθλητικός διευθυντής). Κάποιες καταστάσεις που έζησα αυτή τη σεζόν δεν μου άρεσαν. Έχω μια οικογένεια και πρέπει να καταλάβω ποια είναι η προτεραιότητα. Σε όλα υπάρχει ένα όριο. Δεν θέλω να περάσω άλλη μια χρονιά έτσι”.

Πηγή: sport24.gr

Σχετικά Άρθρα