Τράγκας: Με παρέμβαση του ανιψιού Μητσοτάκη έφυγα από το Action24 (vid)

 Τράγκας: Με παρέμβαση του ανιψιού Μητσοτάκη έφυγα από το Action24 (vid)

Ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε τους λόγους της διακοπής της εκπομπής του και της απομάκρυνσής του από τον Action24 καταγγέλλοντας για αυτούς τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο Γ. Τράγκας κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι «για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ο κ. Δημητριάδης από το Μαξίμου επενέβη και ζήτησε από το ACTION24 να απομακρυνθώ βιαίως. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κ. Παναγιωτάκη».

Επίσης ότι άσκησε κριτική για τους λοιμωξιολόγους αναφέροντας ότι «με στοιχεία από τον Διαύγεια κατήγγειλε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήραν. Και δεν βγήκε άχνα. Δεν υπήρξε ούτε μία διάψευση».

Ανέφερε μάλιστα ότι «την πρώτη φορά με παρέμβαση του Δημητριάδη η ιδιοκτησία των Παραπολιτικών μου είπε να φύγω εντός ενός μήνα. Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμουν αδιάκοπα, μέχρι αργά τη νύχτα. Ο κος Κουρτάκης με ειδοποίησε ότι δεν πάει άλλο, αλλά μου έδωσε την δυνατότητα να συζητήσω την προσγείωσή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό». Σήμερα όμως πήρα ξαφνικά ένα SMS, που λέει «Γιώργο μου δεν θέλω να κάνεις εκπομπή από σήμερα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Αλλάζει η φυσιογνωμία του μαγαζιού».

Τέλος ανέφερε «ότι στα 54 χρόνια της καριέρας μου έχω γνωρίζει πολλά. Όμως φοβάμαι μήπως βρεθώ όπως ο Τζώρτζης Αθανασιάδης. Ότι έπεσα θύμα ενός κακοποιού. Ή ότι με σκότωσε κάποιος που αγαπούσε πολύ τον κο Τσιόδρα. Έχω ζήσει και τέτοια…»

Σχετικά Άρθρα