Πού πήγαν τα λεφτά της επικοινωνίας του “Μένουμε σπίτι”;

 Πού πήγαν τα λεφτά της επικοινωνίας του “Μένουμε σπίτι”;

Τις ενστάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δημοσιογραφικών ενώσεων, μέσων ενημέρωσης (μεταξύ των οποίων το libre.gr., το anatropinews.gr. κ.α.) για τον τρόπο με τον οποίο διατέθηκε το κονδύλι στα ΜΜΕ για την καμπάνια, «Μένουμε σπίτι», προβάλλει με ολοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυγή», υπό τον τίτλο, «Πού πήγαν τα λεφτά της ‘επικοινωνίας’ του ‘Μένουμε σπίτι’;».

Στο δημοσίευμα παρατίθεται σχετική ερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΠΟΕΣΥ που, μεταξύ άλλων, ζητά «την άμεση εφαρμογή της ειλημμένης απόφασης για τα μέτρα στήριξης του έντυπου Τύπου, που καθυστερεί ανεξήγητα, με δραματικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους στις εφημερίδες, τη στιγμή που διατίθενται εκατομμύρια για τη διαφημιστική καμπάνια αντιμετώπισης της πανδημίας, με άγνωστα κριτήρια και πάντως όχι με κριτήριο την προστασία των θέσεων εργασίας».

Ακόμη, η «Αυγή» αναδεικνύει τις ενστάσεις μέσων ενημέρωσης, που έχουν μείνει εκτός καμπάνιας, όπως τα sites libre.gr., anatropinews.gr., documentonews.gr. και η κυριακάτικη εφημερίδα Documento.

Με μεσότιτλο στο ρεπορτάζ, «Σ. Κοτρώτσος: Καμία απάντηση για τον αποκλεισμό», η «Αυγή» γράφει ειδικότερα: «Εν τω μεταξύ καταγγελία ότι οι ηλεκτρονικοί ιστότοποι libre.gr. και anatropinews.gr. δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» έκανε και ο Σεραφείμ Κοτρώτσος». Στη συνέχεια δε, παραθέτει το πλήρες κείμενο του σχετικού σημειώματος του Σερ. Κοτρώτσου.

Σχετικά Άρθρα