Η “Εστία” επιμένει παρά τις διαψεύσεις: Στις κάλπες τον Ιούλιο με “σενάριο Τσιόδρα”!

 Η “Εστία” επιμένει παρά τις διαψεύσεις: Στις κάλπες τον Ιούλιο με “σενάριο Τσιόδρα”!

«Είχα πει τον Φεβρουάριο, σε ανύποπτο χρόνο, ότι δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τακτικισμούς και να κάνουμε εκλογές όποτε μας βολεύει δημοσκοπικά. Δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάποιο απόθεμα πολιτικής νομιμοποίησης για να εφαρμόσω την πολιτική μου. Κάθε άλλο», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον διευθυντή της “Καθημερινής” Αλέξη Παπαχελά (διαβάστε τα βασικά σημεία της συνέντευξης στο Libre.gr).

Αυτά λέει ο πρωθυπουργός. Ωστόσο, η εφημερίδα “Εστία” με διευθυντή τον -γνωστών “καραμανλικών” καταβολών και καλών νεοδημοκρατικών διασυνδέσεων- Μανόλη Κοττάκη, επιμένει στα εκλογικά σενάρια. Και, μάλιστα, αναφέρει, με σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα, πως ο χρόνος αιφνιδιαστικής και πρόωρης προσφυγής στις κάλπες θα γίνει τον Ιούλιο. Προφανώς, με διπλή αναμέτρηση καθώς η πρώτη, με απλή αναλογική, φαίνεται πως δεν μπορεί να βγάλει κυβέρνηση.

Η “Εστία” τονίζει πως το πρωθυπουργικό επιτελείο αναζητά “παράθυρο ευκαιρίας” εν μέσω θέρους για να μηδενίσει το κοντέρ ενόψει της ύφεσης που θα επιπέσει επί της οικονομίας, για δύο βασικούς λόγους: πρώτον, ότι κατά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ο ιός θα “λυγίσει” λόγω υψηλών θερμοκρασιών, πριν επιστρέψει το φθινόπωρο, και, δεύτερον, επειδή η κυβέρνηση θέλει να σπεύσουν στις κάλπες οι “ευπαθείς ομάδες”, ήτοι οι ηλικιωμένοι, που είναι ψηφοφόροι της Ν.Δ!

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον διαψεύδει όλα αυτά τα σενάρια μέσω της συνέντευξής του στην “Καθημερινή”

Εστία

Σχετικά Άρθρα