Δ. Παπαγγελόπουλος: Δεν έχω πει ούτε το 1/10 από όσα γνωρίζω!

 Δ. Παπαγγελόπουλος: Δεν έχω πει ούτε το 1/10 από όσα γνωρίζω!

Για θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων για Παπαγγελόπουλο – Τουλουπάκη κάνει λόγο σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η «Εστία» και παρουσιάζει τα νομικά σενάρια αναφορικά με τη διεύρυνση ή μη, του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με την προσθήκη της κατηγορίας της εγκληματικής οργάνωσης. Επίσης τι θα συμβεί στην περίπτωση που διαχωρισθεί η ποινική αξιολόγηση των φερόμενων πράξεων του κ. Παπαγγελόπουλου και της κυρίας Τουλουπάκη, και τι θα σηματοδοτήσει η τυχόν άσκηση δίωξης κατά της Ελένης Τουλουπάκη ή η απαλλαγή της…

Στο ίδιο άρθρο όμως ο αναγνώστης διαβάζει και για τα… μηνύματα που στέλνει ο τ. αν. υπουργός Δικαιοσύνης: «Δεν έχω πει ούτε το 1/10 από όσα γνωρίζω» λέει σε συνομιλητές του, στους οποίους δίνει την εντύπωση -σύμφωνα πάντα με την «Εστία»- πως «όχι μόνο θα αποκαλύψει το είδος της παρεμβάσεως που ισχυρίζεται ότι του ζήτησε να κάνει στην Δικαιοσύνη για συνεργάτη του ο πρώην Πρωθυπουργός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αλλά θα αποκαλύψει και τα υποτιμητικά λόγια που φέρεται να του είπε το 2016 για το πρόσωπο του νυν Πρωθυπουργού της ΝΔ. Ισχυρισμοί και αυτοί βεβαίως.

Πλέον αυτών ο κ. Παπαγγελόπουλος φέρεται αποφασισμένος να θυμίσει πώς εφέρθη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην υπόθεση Siemens ο εισαγγελεύς Αθανασίου  και τι διάλογο είχε ο ίδιος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη γι’ αυτό το θέμα τον καιρό που ήταν λειτουργός της Δικαιοσύνης».

Σχετικά Άρθρα