Πάτρα: Οι φοιτητές περιμένουν πάνω από μία ώρα στην ουρά για να πάρουν φαγητό από την λέσχη (εικόνες, vid)

 Πάτρα: Οι φοιτητές περιμένουν πάνω από μία ώρα στην ουρά για να πάρουν φαγητό από την λέσχη (εικόνες, vid)

Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από την Πάτρα, με φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών να σχηματίζουν τεράστια ουρά και να συνωστίζονται, για να πάρουν το φαγητό τους.

Όπως βλέπετε στις εικόνες από τα «Φοιτητικά Νέα» και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι φοιτητές, έξω από τη λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών περιμένουν αρκετή ώρα για να παραλάβουν μια μερίδα φαγητό. H ουρά που σχηματίζεται οδηγεί πολλούς φοιτητές στο δίλημμα να επιλέξουν εάν θα σιτιστούν ή αν θα πάνε στην επόμενη διάλεξη μαθήματος αφού ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι να μπουν στο χώρο της σίτισης φτάνει την μία ώρα (χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος που θα φάει ο φοιτητής)!

Φοιτητής δηλώνει χαρακτηριστικά στα «Φοιτητικά Νέα» ότι «τόσο όσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι φοιτητές έχουμε 1 ώρα κενό ανάμεσα στα μαθήματα μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουμε να φάμε το μεσημεριανό μας γεύμα».

Φοιτητής αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» ότι «καθημερινά αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της πολύωρης αναμονής στην ουρά της φοιτητικής εστίας Πατρών με σκοπό να φάμε το μεσημεριανό μας. Η σίτιση των φοιτητών για το μεσημεριανό τους γεύμα είναι από τις 12:00 μέχρι τις 16:00. Από τις 11:30 κιόλας αρχίζουν να σχηματίζονται μεγάλες ουρές που φτάνουν και τα 100 μέτρα την ώρα αιχμής (γύρω στη 13:00-14:00), τα οποία μεταφράζονται σε 45 λεπτά ακόμα και σε 1 ώρα αναμονής μόνο και μόνο για να μπεις στον χώρο της σίτισης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το τελευταίο διάστημα μεγάλωσε λίγο ο χώρος της σίτισης αφού προστέθηκαν κάποια τραπέζια, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει.

Σχετικά Άρθρα