Πάτρα: Στο νοσοκομείο 13χρονος με εγκαύματα και κατάγματα μετά από πτώση με ηλεκτρικό πατίνι
Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα νοσηλεύεται ένας 13χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ύστερα από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού πατινιού και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε αρχικά σε νοσοκομείο της Ηλείας. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να λάβει εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.
Ο 13χρονος υπέστη εγκαύματα και κατάγματα, ενώ σύμφωνα με όσα ανέφερε στις αστυνομικές αρχές, το ατύχημα σημειώθηκε χωρίς να εμπλέκεται άλλο όχημα.
Οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.