• 27 Νοεμβρίου, 2021

Ζαχαριάδης: Απρόοπτο με τον “Μητσοτάκη” στον ΣΚΑΪ – Έσβησαν τα φώτα

 Ζαχαριάδης: Απρόοπτο με τον “Μητσοτάκη” στον ΣΚΑΪ  – Έσβησαν τα φώτα

Ένα απρόοπτο έγινε σήμερα το πρωί στην συζήτηση του ΣΚΑΪ για τα αίτια της έξαρσης του κοροναϊού στην χώρα μας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλούσε για την πανδημία, αλλά στο σημείο που αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα φώτα στο στούντιο έσβησαν. Ο μόνος που είχε φωτισμό ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στην τηλεοπτική κουβέντα από άλλο στούντιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για έμμεσο lockdown – Μάσκα παντού, νέα μέτρα σε σούπερ μάρκετ, και περιορισμοί τύπου Σαξονίας

«Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης, δεν πάει να ‘ναι…», έλεγε ο Κ. Ζαχαριάδης όταν ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και οι παρουσιαστές και οι καλεσμένοι «βυθίστηκαν» στο μαύρο.

Αμέσως οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασαν με χιούμορ: «Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;» του είπαν γελώντας, με την παρουσιάστρια να προσθέτει «μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε». «Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό. Δείξτε τον κύριο Κωνσταντινόπουλο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Μας έτυχε και αυτό» σχολίασε γελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω» είπε με χιούμορ.

Στη συζήτηση βρισκόταν και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, που γέλασε και αυτός με την περίεργη… σύμπτωση!