• 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Υπόθεση Folli Follie: Μηνυτήρια αναφορά του Μπαλαούρα για ” ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές”

 Υπόθεση Folli Follie: Μηνυτήρια αναφορά του Μπαλαούρα για ” ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές”

Μηνυτήρια αναφορά «για τις ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές» στο πρόσωπο του, υπέβαλε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, δηλώνοντας ότι «η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου», σχετικά με την υπόθεση Folli Follie.

Ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε στη δήλωση του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται «στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία». «Όπως και την προηγούμενη φορά που δικαιώθηκα και οι συκοφάντες αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον πολιτικό μου χώρο», τόνισε.

Θα φτάσει ή όχι στη Βουλή η υπόθεση Folli Follie; -Η αρχική “βεβαιότητα” και τα νέα στοιχεία

Σημειώνεται ότι την την ίδια στιγμή, τρία ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι βουλευτές Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης προσήλθαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του στελέχους της Folli Follie, Νικολάου Σάκκου, και κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.