Ξύλο στη Βοσνία: Ο Μπάγεβιτς έπιασε από το λαιμό τον αθλητικό διευθυντή

 Ξύλο στη Βοσνία: Ο Μπάγεβιτς έπιασε από το λαιμό τον αθλητικό διευθυντή

Την οργή του Ντούσαν Μπάγεβιτς “γνώρισε” ο αθλητικός διευθυντής της Βοσνίας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, με τον Ντούσκο να τον πιάνει από το λαιμό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Βοσνίας.

Το ότι θα αποχωρήσει από την εθνική Βοσνίας ήταν δεδομένο μετά το τέλος των υποχρεώσεων για το Nation League, αφού η ομάδα υποβιβάστηκε στη League B.

ATP Finals: Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από τον “μεγάλο” Ναδάλ

Η ηττα των Βόσνιων από την Ιταλία με 2-0 πήγε την ομάδα κάτω από την 30ή θέση στο FIFA ranking.

Το βαρύ κλίμα που υπάρχει έφερε τον Μπάγεβιτς στα όριά του και σύμφωνα με το fokus.ba έπιασε από το λαιμό τον αθλητικό διευθυντή Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.

Αφορμή ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στο klix.ba.

Tα όσα είπε δεν άρεσαν στον Ντούσκο και γι’ αυτό τού όρμηξε.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων… οπλίζοντας την οργή και τα χέρια του Μπάγεβιτς.

Ο Μπάγεβιτς, πάντως, διαψεύδει τα πάντα λέγοντας: «Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό, παρά για το παιχνίδι. Τίποτα δεν συνέβη, τίποτα. Μιλήσαμε και τίποτα άλλο».

Πάντως, η Ελλάδα πήρε τη θέση της Βοσνίας στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και αν δεν αντιστραφεί το κλίμα κι οι δύο χώρες κληρωθούν στον ίδιο προκριματικό όμιλο, τότε η χώρα μας, μπορεί να έχει απέναντί της έναν αντίπαλο που δεν θα της κάνει τόσο δύσκολη τη ζωή για την πορεία της προς τα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Χρήστος Σταθόπουλος