Σοκ στη Βοσνία: Σκότωσε την πρώην σύζυγο του σε live στο instagram και μπροστά στο παιδί τους

 Σοκ στη Βοσνία: Σκότωσε την πρώην σύζυγο του σε live στο instagram και μπροστά στο παιδί τους

Σοκ και αδιανόητη θλίψη έχει προκαλέσει στο Gradačac της Βοσνίας η δολοφονία τριών ανθρώπων από έναν άνδρα σε αμόκ. Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Nermin Sulejmanovic, bodybuilder, σκότωσε την πρώην σύζυγό του και το έδειχνε live στο Instagram, στη συνέχεια πυροβόλησε έναν πατέρα και τον γιο του, μέχρι που έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Sulejmanovic ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο φέρεται να έλεγε στους followers του ότι θα έβλεπαν σε livestreaming μια δολοφονία. Έπειτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαινόταν να παίρνει ένα όπλο, να πυροβολεί στο κεφάλι την πρώην σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους, η οποία ακούγεται να κλαίει.

«Τους είχα προειδοποιήσει, έκρυβε το παιδί μου»

Ο φερόμενος ως δράστης είπε λίγο μετά ότι το παιδί τους ήταν ζωντανό και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του έκρυβε το παιδί εδώ και οκτώ ημέρες. «Τους είχα προειδοποιήσει ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Θα γεμίσω το όπλο μου και θα συνεχίσω» έλεγε προκαλώντας ανατριχίλα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Sulejmanovic ήταν μέλος συμμορίας και είχε αρκετές καταδίκες για πράξεις βίας, καυγάδες και διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, εκείνος ανέβασε ένα ακόμα βίντεο στο Instagram, λέγοντας ότι πυροβόλησε τουλάχιστον δύο ακόμα ανθρώπους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν πριν ο Sulejmanovic βάλει τέλος στη ζωή του.

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα στο Gradacac. Ο δολοφόνος αυτοκτόνησε αλλά κανείς δεν μπορεί να φέρει πίσω τις ζωές των θυμάτων» δήλωσε ο Nermin Niksic, ο πρωθυπουργός της Βοσνιακής Ομοσπονδίας.

Σχετικά Άρθρα