Βίλας Μπόας: “Δεν ήρθαμε για να δούμε τον Παρθενώνα, αλλά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”

 Βίλας Μπόας: “Δεν ήρθαμε για να δούμε τον Παρθενώνα, αλλά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”

Ο Βίλας Μπόας μπορεί να δήλωσε ότι σέβεται τον Ολυμπιακό γιατί είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, ωστόσο υπογράμμισε ότι η Μαρσέιγ ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει.

Φιάσκο με τα γήπεδα: Δευτέρα βράδυ ανοίγουν σε φιλάθλους, Τρίτη πρωί όχι – Τι μεσολάβησε

«Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός, καλά οργανωμένος. Θα είναι σπουδαίο παιχνίδι. Αποτελεί όνειρο που εκπληρώσαμε η συμμετοχή στο Champions League και είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Είμαστε σε ένα γκρουπ που μας επιτρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Δεν ήρθαμε για… διακοπές, για να… δούμε τον Παρθενώνα. Για να προκριθούμε στους “16” πρέπει να ξεκινήσουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Έχει εμπειρία.

Δεν θα βγούμε στο γήπεδο με τις βαλίτσες στα χέρια, αλλά με την ιστορική φανέλα της Μαρσέιγ», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε σε ερώτηση για το αν περιμένει έναν αγώνα με γκολ, όπως ανέφερε νωρίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Θέλω να τον ευχαριστήσω αρχικά για τα καλά του λόγια για εμένα. Από τη στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας, μπορούμε να έχουμε διαφορετική στρατηγική και να εκμεταλλευτούμε την επιθυμία του αντιπάλου να επιτεθεί».

Μανώλης Δράκος