• 15 Απριλίου, 2021

Τσίπρας στον Γεωργιάδη: Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος (vid)

 Τσίπρας στον Γεωργιάδη: Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος (vid)

Επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, για τη βάπτιση στην οποία έγινε νονός, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή.

“Ήρθε ο νονός; Άξιος, πάντα άξιος. Ελπίζω να δώσετε απαντήσεις όμως γιατί ετέθησαν κρίσιμα ερωτήματα” είπε ο κ. Τσίπρας, με τον κ. Γεωργιάδη να φωνάζει από τα κυβερνητικά έδρανα, όπου είχε μόλις καθίσει. “Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τηλεπαράθυρα χαμηλού επιπέδου που επιλέγετε κάθε βράδυ να κονταροχτυπιέστε με τον εαυτό σας. Δεν σας κάνουμε τη χάρη. Θα δώσετε απαντήσετε, ως οφείλετε να δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό, όχι σε εμένα. Θα δώσετε απαντήσεις στους ψηφοφόρους σας, όχι σε εμένα. Και θα αποδείξετε σήμερα ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα, ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα που εσείς νομοθετήσατε, αλλιώς δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα σας κατηγορήσω, ούτε αυτός που θα σας κρίνω. Οι ψηφοφόροι σας και οι πολίτες θα σας κρίνουν που σήμερα στερούνται δικαιωμάτων, που εσείς δυστυχώς δεν στερείστε διότι εσείς έχετε κάτι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη” τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουλή: Παραίτηση Γεωργιάδη για την “ειδική άδεια” για την βάφτιση ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας- Επίθεση για την διαχείριση της πανδημίας