• 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Τσίπρας: “Μας κυριεύει ανασφάλεια και ανησυχία στο πρώτο σχολικό κουδούνι”

 Τσίπρας: “Μας κυριεύει ανασφάλεια και ανησυχία στο πρώτο σχολικό κουδούνι”

Καλή σχολική χρονιά εύχεται ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο facebook. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι τα σχολεία άνοιξαν σχεδόν όπως έκλεισαν τον Ιούνη, χωρίς καμία φροντίδα για μικρότερο αριθμό μαθητών στις τάξεις, χωρίς περισσότερα μέτρα προστασίας, περισσότερους εκπαιδευτικούς ή περισσότερες αίθουσες. 

«Το μόνο που άλλαξε είναι οι κανόνες: Πέρυσι στην αρχή μάς έλεγαν ότι δεν κολλάνε τα παιδιά στα σχολεία. Μετά μας είπαν ότι τα σχολεία πρέπει να κλείσουν πρώτα, γιατί τα παιδιά μας είναι πολλαπλασιαστές του ιού. Φέτος μας λένε ότι για να κλείσουν θα πρέπει να νοσήσουν ταυτόχρονα τουλάχιστον 15 παιδιά σε κάθε τάξη» επισημαίνει. 

32χρονη αρχιτέκτονας είπε πως θα βγει για τσιγάρο και έπεσε από τον 6ο όροφο – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι της

«Και το συναίσθημα που για άλλη μια φορά μάς κυριεύει στο πρώτο σχολικό κουδούνι, είναι ανασφάλεια και ανησυχία. Γιατί κάθε νοήμων γονιός δε χρειάζεται να είναι λοιμωξιολόγος για να καταλάβει τι θα μπορούσε να σημαίνει κάτι τέτοιο» σημειώνει.

«Παρόλα αυτά, ετοιμάσαμε σήμερα τα παιδιά μας και τα είδαμε να τρέχουν με τη σάκα στον ώμο και με ανυπομονησία, για να βρούνε τους φίλους τους και τους καθηγητές τους. Γιατί όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, πάντα τα παιδιά θα τρέχουν προς το αύριο» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.