Θεσσαλονίκη: Πρωτοφανούς αγριότητας η δολοφονία της 84χρονης – “Την χτύπησε με σπασμένο μπουκάλι και μετά την έπνιξε”

 Θεσσαλονίκη: Πρωτοφανούς αγριότητας η δολοφονία της 84χρονης – “Την χτύπησε με σπασμένο μπουκάλι και μετά την έπνιξε”

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της άτυχης 84χρονης στην Θεσσαλονίκη η οποία δολοφονήθηκε από τον 59χρονο γιό της στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας.

Η 84χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ανήμπορη να αντιδράσει ξεψύχησε με τρόπο που σοκάρει καθώς ο 59χρονος γιος της τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα, της έμπηξε ένα σπασμένο μπουκάλι στην κορυφή του κεφαλιού ενώ το τέλος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμί της, «ήταν κακοποιημένη με πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα» με τον γιο της να χαρακτηρίζεται «ψυχασθενής με χρόνιους εγκλεισμούς στα ψυχιατρεία».

«Τα χτυπήματα έγιναν με τα χέρια (σ.σ. από τον δράστη) και με ένα αιχμηρό αντικείμενο στην αριστερή βρεγματική χώρα, δηλαδή στην κορυφή του κεφαλιού, μάλλον με σπασμένο μπουκάλι. Όλα τα άλλα χτυπήματα τα έκανε με τα χέρια», τόνισε.

Η ιατροδικαστής ακόμη ανέφερε ότι η 84χρονη «πέθανε αμέσως διότι είχαμε και σύσφιξη της περιοχής του λαιμού. Την έπνιξε».

Ο 59χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα και θα οδηγηθεί στον ανακριτή και όπως έγινε γνωστό χρόνια τώρα προκαλούσε προβλήματα ενώ πολλές φορές λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του είχε κληθεί η αστυνομία.

Μανώλης Δράκος