• 13 Μαΐου, 2021

Ταβουλάρη για Κιμούλη: “Αναγκάστηκα να πάρω χάπια για να στέκομαι όρθια”

 Ταβουλάρη για Κιμούλη: “Αναγκάστηκα να πάρω χάπια για να στέκομαι όρθια”

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έκανε γνωστή την δική της τραυματική εμπειρία κατά την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός γράφει:

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα!

Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Πώς αποκαλύφθηκε η παράλληλη επιτροπή για πολιτικές αποφάσεις… τύπου απαγόρευσης συγκεντρώσεων – Η σύνθεση και το ΦΕΚ

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου.

Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή».

Σχόλια στήριξης της ηθοποιού άφησαν οι – επίσης καταγγέλουσες – Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού καθώς και άλλοι συνάδελφοί της, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Καπουτζίδης.