• 7 Μαρτίου, 2021

Tα μάζεψε ο Αυτιάς για τους “αραχτούς γιατρούς”: “Διάβαζα μήνυμα τηλεθεατών” (vid)

 Tα μάζεψε ο Αυτιάς για τους “αραχτούς γιατρούς”: “Διάβαζα μήνυμα τηλεθεατών” (vid)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΩΣ

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το Σάββατο, ο Γιώργος Αυτιάς τοποθετήθηκε στο θέμα με τους “αραχτούς γιατρούς που προκάλεσε σάλο και ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για δήλωσή του, τονίζοντας ότι διάβασε μήνυμα τηλεθεατή…

«Εδώ μου έρχονται μηνύματα, πάρα πολλά. Μετέφερα ένα μήνυμα κάποιων τηλεθεατών, μου είπαν πιεστικά να το αναφέρω. Χωρίς να εφάπτεται των δικών μου πιστεύω για τους γιατρούς. Οι θέσεις οι δικές μου είναι πάγιες κ. Καπραβέλο. Σταθερές και αμετακίνητες εδώ και χρόνια. Στήριξη στον γιατρό, στήριξη στον υγειονομικό, στήριξη στον νοσηλευτή. Και επίσης με τρεις υπουργούς πήγα να κόψω την καλημέρα επειδή δεν πήρατε το επίδομα. Και παράλληλα από την πρώτη στιγμή, το ξέρει και η κυρία Παγώνη, το βαρύ και ανθυγιεινό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Γιατί είναι άδικο κάτι που δεν αφορούσε εμένα, είναι σαν μου λέτε ξαφνικά να αλλάξω πίστη, πάνω μου να μεταφέρονται πράγματα που δεν πίστεψα ποτέ», ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς κατά τη διάρκεια της παρουσίας του διευθυντή της ΜΕΘ στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκου Καπραβέλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος και στην εκπομπή που ειπώθηκε η επίμαχη ατάκα, αλλά και της Ματίνας Παγώνη.

Παγκόσμιoς Ιατρικός Σύλλογος: “Οι μολύνσεις συμβαίνουν κυρίως μέσα στα λεωφορεία, τα τρένα και στη δουλειά”

Από την πλευρά του, ο κ. Καπραβέλος είπε: «Σας ακούμε με προσοχή, σεβασμό και αγάπη. Το θέμα μου είναι οτι κάποιες απόψεις, έμειναν ασχολίαστες. Αυτό που άφησε πικρία είναι οτι ζήτησα να μιλήσω, ξέρωντας τις απόψεις σας, αλλά λόγω του άγχους της άποψής της δεν μου δώσατε τον λόγο να απαντήσω σε μία άποψη συκοφαντική και είναι ανήθικη».

Ας θυμηθούμε το βίντεο…